top of page

Contact

Wil je een massage boeken? Of heb je een vraag?

Neem zelf contact op

Als je direct een massage wilt inplannen!
 

  • Instagram
  • Whatsapp

Marloes van den Berg

Frieslandstraat, Tiel

KvK-nummer: 89351061

Marloes profielfoto_edited_edited_edited.png

Of vul het formulier in

Laat hieronder je gegevens achter. Vervolgens neem ik z.s.m. contact met je op.

Ter voorbereiding

Intake

Bij de eerste kennismaking neem ik eerst even de tijd om je persoonlijk uit te leggen hoe mijn werkwijze is en wat je kunt verwachten.

Dit gesprek neemt ongeveer vijftien minuten in beslag. Hierna volgt de behandeling.

Wat kun je verwachten?

De massages vinden plaats in een goed verwarmde ruimte en veilige setting. Bij een losse Opu Huli houd je je ondergoed aan en bij een Bonewashing draag je makkelijk zittende kleding. Bij de overige massages nodig ik je uit om geheel ontbloot op je buik op de massagetafel te gaan liggen. Jij bewaakt altijd zelf hierin jouw grenzen. Een sarong biedt bescherming voor jouw intieme delen. Ik neem ruim de tijd om jou te laten landen in je lichaam. Houd er rekening mee, dat een Lomi Lomi intens en intiem kan voelen. Ik raak je aan met respect voor jouw lichamelijke integriteit en met behoud van grenzen. 

Voorafgaand aan een Lomi Lomi zal ik je vragen met welke intentie je deze wilt ontvangen. Hiermee kun je je eigen proces kracht bijzetten. Neem eventueel ook een attribuut mee, dat voor jou van betekenis is. Daarmee geef je aan vol aanwezig te zijn.
Het respect waarmee ik jou aanraak, verwacht ik ook in het contact naar mij. Gevoelens die boven komen, mogen er allemaal zijn, zolang er geen verdere verwachting aan gekoppeld wordt. Dan is het veilig om te laten zien en zijn wat is. Jij bent de eigenaar van jouw gevoelens en van jouw proces.

Annuleringsvoorwaarden

Ben je verhinderd en kun je niet op de gemaakte afspraak komen? Meld dit dan minstens 24 uur vóór de afspraak per telefoon / whatsappbericht (06-33939797). Anders ben ik genoodzaakt de kosten van de sessie in rekening te brengen.

bottom of page