top of page
Jamijn foto roze.jpg

Zoals een dier je zoekt
al om de geur
en zacht tegen je aan
zo zonder iets te willen
er te zijn

Frank Eerhart

Bij Jasmijn & ik

Mijn praktijk Bij Jasmijn wil een plek zijn waar jij in contact kunt komen met je eigen zuivere ziel en zijn. Ook met wat jij nodig hebt om je verlangens en/of levensenergie te laten stromen en tot volle groei en bloei te brengen. Vanuit liefdevolle aandacht en zachtheid. Jasmijn biedt ruimte om je bewust te worden van wie je bent in het contact en om je eigen zijn te beleven in het nu. Hiervoor maak ik gebruik van de helende kracht van de aanraking. En van andere vormen om expressie te geven aan het leven, zoals met stem, ademwerk en beweging of middels rituelen.

Diep van binnen voel ik mij nog het meest verbonden met een muze. Ik sta open voor het leven en bewandel mijn weg zoals het zich aandient, maak keuzes vanuit het hart en schenk aandacht aan wat mij vreugde geeft en een gevoel van een waarachtig en authentiek leven.

Studies die mij gevoed hebben, zijn een opleiding Theologie, een opleiding tot haptotherapeut en een Lomi Lomi sjamanistic healing opleiding.

 

In mijn behandelingen straal ik rust en vertrouwen uit en ben ik met mijn volle aandacht bij je. Ik ben respectvol en oordeel niet, ik geef ruimte aan wat is of zich aandient.

Mijn aanraking is slechts een uitnodiging om met jezelf in contact te komen. Jij bent zelf in de regie, jij bepaalt in hoeverre je jezelf opent en/of in beweging zet.

Klanten, collega’s en dierbaren ervaren mij als zacht, aandachtig, vol aanwezig in de aanraking, liefdevol, rustig, intens, positief en krachtig.

Marloes profielfoto_edited_edited_edited.png

Mijn naam is Marloes van den Berg

en Jasmijn is de naam van mijn verlangen.

Het verlangen om mijn pure zijnskwaliteiten te leven

en eenvoudig te zijn in het moment.

"Ik werd aangeraakt in dit verlangen door mijn grote liefde.
Trouw blijven aan het ten volle leven van mijn verlangen, is mijn levensmissie.
Daarin vind ik mijn vitaliteit en dat is wezenlijk voor mij.

Jasmijn is het kind en de verwezenlijking van mijn verlangen."

Aloha alo!

jasmijn foto 2_edited.jpg
jasmijn foto 2_edited.jpg

Jasmijn

Ik ervaar dit als een groot geschenk van het leven, de Arabisch/Perzische betekenis van Jasmijn is geschenk van God. Jasmijn is ook de naam van een exotische witte bloem, die een lichte, zachte, milde geur afgeeft. Ze heeft een geneeskrachtige en rustgevende werking. Bovendien staat Jasmijn als symbool voor zuiverheid en puurheid, sensualiteit en passie, liefde en vreugde en geluk.

Wil je ook ontspannen & in het nu zijn?

bottom of page